Facit högskoleprovet

Vi släpper facit till högskoleprovet 23 oktober 2022!

Detta är HPAkademins sida där vi gör facit till höstens högskoleprov 2022 innan det officiella facitet kommer! Facit till högskoleprovet skapas tillsammans med Allakando, du hittar preliminärt facit på länken nedan:

Hitta facit till högskoleprovet före alla andra här

Registrera gratiskonto och få facit och förklaringar först!
Vi publicerar nu även förklaringar till frågorna snabbare än någonsin! Registrera dig gratis, så får du dem i högskoleprovstränaren så snart de är live. Vi skickar även facit till dig så fort vi släpper det!

Facit till högskoleprovet hösten 2022 publiceras här →

Köp också jättegärna förstås vår webbkurs! Om du köper webbkursen nu så maximerar du tiden som du får använda webbkursen och maximerar dessutom chansen att nå ditt mål! Nu är det perfekt mängd tid till nästa prov för att du ska kunna förbättra dig och nå målet! Nu kör vi!

 

Nöjda elever

”Fint stöd genom hela processen. Bra utbildningar för den grundläggande matematiken som behövs för högskoleprovet. Utförliga svar till facit på alla högskoleprov. Med HPakademins hjälp fick jag det resultatet jag behöver för att komma in på min drömutbildning!

-Benedicte, 2021, Google reviews

”En otroligt bra webbkurs som trycker på det allra viktigaste för att nå bästa resultat så snabbt som möjligt! Tydliga förklaringar som steg för steg visar hur man ska gå tillväga och tänka för att spara tid. Är så nöjd och rekommenderar starkt denna kurs!”

-Camilla, 2021, Facebook reviews

”Jag köpte webbkursen inför höstens högskoleprov och jag fann kursen väldigt effektivt och pedagogiskt upplagd samt att jag fick ha god kommunikation med ansvariga. Överlag blev detta bland det absolut bästa jag lagt pengar på! Miljoners med tack för er hjälp!”

-Kean, 2020, Google reviews

Förra året gick min äldste son HP Akademins intensivkurs för att komma in på Stockholms Universitets psykologprogram. Han fick 2.0 på kvant efter er fantastiska kurs och webbaserade träning. I år är det nästa sons tur att nå sin dröm, och han gick i helgen er intensivkurs. Han lärde sig massor, och nu har jag även köpt webkursen och coaching för att ge honom bästa förutsättningar för att komma in på sin drömutbildning. Jag rekommenderar alla HP Akademin! Föräldrar – det kostar en slant, men det är värt varenda krona att se barnen lyckas komma in på den utbildning de helst vill gå! – Tack, HP Akademin! 
Hälsningar leg psykolog Anne Grefberg

-Anne Grefberg, 2018, Google reviews

 

HPAkademins webbkurs

Vet du redan nu med dig att du inte kommer att nå ditt önskade resultat rekommenderar vi att du köper vår webbkurs! Bli inte omsprungen för att de andra som tränar inför högskoleprovet använder våra avancerade metoder! Passa på att boka idag!

webbkurs-hero

Köp webbkursen

Skapa en gratisanvändare

 

Facit till alla gamla högskoleprov

Ville du egentligen hitta facit till alla gamla högskoleproven? De kan du hitta här

Gamla högskoleprov och facit 

Bli superbra på högskoleprovet!

Med en gratisanvändare kan du träna på alla gamla högskoleprov i vår högskoleprovssimulator!

Du får också tillgång till specialrabatter på våra betaltjänster (som t.ex. vår webbkurs) och mycket annat kul!

Tidigare facitsidor och diskussioner kan du hitta här: På proven våren 2019hösten 2018 och våren 2018 hade vi inga fel! Våren 2017 och hösten 2016 hade vi ett fel och i facit för hösten 2017 hade vi två fel.

Facit till andra äldre prov hittar du här: Gamla högskoleprov och facit