Intensivkurs inför högskoleprovet

Nu lanserar vi en fullmatad intensivkurs live inför högskoleprovet under två dagar tillsammans med våra partners på Allakando!

Boka intensivkurs live

Säkra din plats på intensivkursen inför högskoleprovet

Intensivkursen sker i år live online tillsammans med våra partners. Under två effektiva heldagar får du mycket intensivt det viktigaste för att du ska nå ditt mål på högskoleprovet.

En av våra mest erfarna HP-lärare ger dig en ordentlig genomgång av varje del på provet, en översikt över den viktigaste matten du behöver och en genomgång av alla andra viktigaste sakerna som påverkar ditt resultat på högskoleprovet.

Innan kursen får du även göra en diagnos som du får analys på med en studieplan för att nå ditt mål. Anmäl dig idag medan det fortfarande finns platser kvar!

BOKA KURS

Diagnos innan kursen

För att se var du ligger och kunna få en studieplan av våra coacher så får du göra en diagnos i vår webbplattform redan innan kursen. Det är alltså bra att anmäla dig till intensivkursen så snart som möjligt för att komma igång på direkten!

Allt material du behöver

Till högskoleprovskursen får du en stor mängd material som definitivt ger ett försprång i kampen om högskoleprovsresultat. Du skickas övningsfrågor och guidedokument med mera som du använder för att plugga till högskoleprovet.

Beprövade metoder

Under själva kursen så går läraren igenom strategier och tekniker för varje del av högskoleprovet. Lösningsmetoder för delarna XYZ, KVA, NOG, DTK, ORD, MEK, LÄS och ELF gås igenom grundligt för att du ska få kunna arbeta in en effektiv metod för varje del och känna dig bekväm på provet.

Fullständig genomgång

Kursen går inte bara igenom provdelarna utan tar en bredare bild och du får en ordentlig genomgång av allt som kan påverka ditt resultat. Tidspresshantering, mentala förberedelser, vilka pennor du ska ha, hur du ska förbättra ditt vokabulär, de viktigaste matematiska kunskaperna, med mera.

Bästa handledarna på provet

Våra handledare har fått 2.0 på högskoleprovet och får ofta högsta resultatet av alla på högskoleprovet. Vi har de coacherna som har flest 2,0. De är även HP-coacher så de har en grundlig förståelse för kursmaterialet och god vana att lära ut det. Eftersom de oftast skriver varje högskoleprov så besitter de den senaste och bästa kunskapen, därför anser vi att vi har de bästa handledarna i branschen.

Topplista för de som skriver högskoleprovet

Paula

"Jag hade skrivit högskoleprovet en gång förut och klarat mig okej, men behövde höja mig rejält för att säkra min plats på programmet. Jag gick hp-akademins intensivkurs, höjde mig 0.4 enheter och kunde säkra min plats!"

Väldigt bra, flexibelt och lärorikt upplägg! Verkligen värt pengarna :)

Fanny Edström
Facebook reviews, 2020

Rekommenderar Hpakademin. Gick intensivkursen och fick en bra bild av vad jag behöver plugga på. Johan delade mig sig av strategier ...

Osman Adem
Google reviews, 2018

Intensivkursen ger skäl för sitt namn. Den är intensiv men väldigt bra och vettig. Tips: förbered dig innan, så får du ut ännu mer!

Kristin Max
Facebook reviews, 2017

Finns i hela Sverige

Vi har hållit Intensivkursen i Stockholm, Göteborg, Lund, Malmö, Uppsala, Linköping, Umeå och Västerås. Nu sker intensivkursen live online med ett begränsat antal platser, så anmäl dig idag medan det finns platser kvar!

 

Nöjda elever

På oberoende recensions-sajter som Google reviews och Facebook reviews kan man se hur nöjda våra elever varit med intensivkursen. Där har vi högst betyg av alla högskoleprovskursföretag med fler än 5 recensioner.

Kurstillfällen intensivkurs inför vårens prov 2022

4 995:- per deltagare

Inför provet 12 mars: 26 feb & 5 mar
Inför provet 7 maj: 23 & 30 apr

Begränsat antal platser.

Boka din plats här!


Kurstillfällen intensivkurs inför höstens prov 2022

4 995:- per deltagare

Anmälan sker löpande.
Begränsat antal platser.


Intresseanmälan för intensivkurs i din stad

Om du vill att vi kommer till din stad och håller kurs så låt oss jättegärna veta det!

Vi vill kunna hålla kurser över hela Sverige, men vi måste veta att det finns tillräckligt intresse.

Intresseanmälan kostar inget och är inte bindande.


Live online i hela Sverige

Träffa våra toppcoacher online för genomgångar live i vårt virtuella klassrum. Lär dig allt du behöver!

Två lördagar kl. 09:00-17:00
Inför 12 mars: 26/2 & 5/3
Inför 7 maj: 23/4 & 30/4