Välkommen Daniel Vatn! Vår nya HP-coach i Västerås

Daniel Vatn

Daniel Vatn är nyaste medlemmen i HPAkademins coachingstab. Välkommen!

Daniel fick 2,0 på höstens prov 2015, 148 rätt och har nu på våren blivit integrerad i HPAkademins coachingsystem. Daniel har sedan tidigare erfarenhet av pedagogik som både lärare på skola och privatlärare men tar nu alltså steget in i världen av högskoleprovstudier. Utöver att vara en av Sveriges bästa på högskoleprovet är Daniel bland annat även intresserad av schack och minnesträning.

”Vi ser enorm potential i Daniel” säger HPAkademins VD Johan Ström. ”Han har redan snappat upp det mesta av vårt unika system och kommer att vara en viktigt kugge i utvecklingen av systemet och expanderingen av HPAkademin i Sverige. Vi ser det som väldigt orättvist att man inte ska kunna få den bästa hjälpen att nå sin dröm genom att plugga till högskoleprovet i Västerås, och genom att Daniel nu är vår hp coach i Västerås kan vi nu erbjuda privatlärare för högskoleprovet på plats även i Västerås”

Vi välkomnar Daniel och säger Grattis till alla västeråsare att ni nu har möjlighet att få hjälp till högskoleprovet av en så talangfull kille!

Vill du boka Daniel som privatlärare för högskoleprovet i Västerås så kontakta 0738414145 eller info@hpakademin.se för en gratis konsultation och mer information om hur coachingen för högskoleprovet går till. Coaching bokar ni sedan på www.hpakademin.se/coachning. Intensivkurs för högskoleprovet finns sedan tidigare i Västerås. Intensivkursen bokar ni via www.hpakademin.se/intensivkurs