Sista dagen att anmäla sig till höstens högskoleprov 2016 är imorgon torsdag 15e sept!

if-you-dont-design-your-own-life-plan2

Anmälningen till högskoleprovet hösten 2016 stänger imorgon torsdag 15 september! 

Så skynda dig att gå in och anmäla dig så att du kan sätta HP och komma in på din drömutbildning!

Så här gör du:

Du går in på https://www.hogskoleprov.nu/ och skapar ett konto. Du loggar sedan in och går in på “Anmälan” och väljer Provanordnare och ort. Om du är dyslektiker eller synskadad så ser du till att välja rätt val för det. Sen väljer du att betala med kort och genomför betalningen. Anledningen till att du vill betala med kort är för att du annars riskerar att pengarna inte hinner komma in eftersom du anmäler dig så nära inpå sista datumet. Du är nu registrerad och har tagit ett till steg mot en universitetsutbildning!

Ta en kurs för att förbättra dina chanser på högskoleprovet!

Nästa steg är självklart att anmäla dig till en kurs för högskoleprovet med HPAkademin! Detta gör du på www.hpakademin.se

Vår webbkurs för högskoleprovet är just lanserad. Webbkursen innehåller alla HPAkademins metoder för att klara högskoleprovet och även HPAkademins högskoleprovssimulator där du kan träna på gamla prov och få hjälp med dem.

Vi har även intensivkurser för högskoleprovet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Uppsala, Umeå och Gävle. Intensivkursen kostar 1295:- och går igenom de viktigaste metoderna och teknikerna för att hantera alla högskoleprovets moment.

Vill du ha mycket individuell hjälp och uppföljning så har HPAkademin även privatlärare för högskoleprovet! Alla coacher har fått 2,0 och är experter på att lära ut om högskoleprovet. Privatcoacher finns på plats i Stockholm, Malmö, Uppsala och Västerås. Man kan även få online coaching för högskoleprovet från vartsomhelst i Sverige.

Johan Ström är VD för HPAkademin, förberedelsekurser för högskoleprovet. Han är sveriges mest erfarne högskoleprovsexpert och har personligen hjälp över 500 elever förbättra sitt resultat på högskoleprovet. HPAkademin är Sveriges främsta anordnare av kurser för högskoleprovet och erbjuder hjälp med högskoleprovet i Uppsala, Umeå, Gävle, Linköping, Stockholm, Göteborg och Malmö.