Sista chansen idag att anmäla sig till högskoleprovet våren 2016

keep-calm-it-s-your-last-chance-1

Anmälningen till högskoleprovet våren 2016 stänger idag! 

Idag, 15e februari, stänger högskoleprovet för anmälan. Så skynda dig att gå in och anmäla dig så att du kan sätta HP och komma in på din drömutbildning!

Så här gör du:

Du går in på https://www.hogskoleprov.nu/ och skapar ett konto. Du loggar sedan in och går in på “Anmälan” och väljer Provanordnare och ort. Om du är dyslektiker eller synskadad så ser du till att välja rätt val för det. Sen väljer du betalningssätt och genomför betalningen. Du är nu registrerad och har tagit ett till steg mot en universitetsutbildning!

Ta en kurs för att förbättra dina chanser på högskoleprovet!

Nästa steg är självklart att anmäla dig till en kurs för högskoleprovet med HPAkademin! Detta gör du på www.hpakademin.seVi har intensivkurser för högskoleprovet i Göteborg, Västerås, Malmö, Stockholm, Linköping, Uppsala och Umeå. Intensivkursen kostar 1095:- och du får förutom själva kurstillfället även en diagnos som säkerställer att du pluggar på rätt saker och en massa övningsuppgifter som du kan träna på. Du får även en analys av en coach som fått 2,0 på din diagnos.

Vill du ha mer hjälp än en klassrumskurs så har HPAkademin även privatlärare för högskoleprovet! Alla coacher har fått 2,0 och är experter på att lära ut om högskoleprovet. Privatcoacher finns på plats i Stockholm, Malmö och Uppsala. Man kan även bli coachad för högskoleprovet online från vartsomhelst i Sverige.

Johan Ström är VD för HPAkademin, förberedelsekurser för högskoleprovet. Han har hjälpt över 400 elever plugga till högskoleprovet. En kurs till högskoleprovet kostar 1295:- med HPAkademin och går i 7 olika städer i Sverige: Uppsala, Västerås, Linköping, Umeå, Stockholm, Göteborg och Malmö. HPAkademin har även privatlärare för högskoleprovet på plats i Malmö, Stockholm och Uppsala. Privatlärare för hp kan även fås online vartsomhelst i Sverige.