Sista anmälningsdagen till högskoleprovet är idag! In och anmäl dig!!!

Vi vet av erfarenhet att några personer glömmer att anmäla sig! Så gå in och anmäl dig nu! Vänta inte tills ikväll!

UHR tillåter ingen sen anmälan och det är alltid några som tyvärr missar att anmäla sig. Så undvik det misstaget genom att boka nu på direkten!

Om du anmäler dig nu så måste du också betala med kort. Det är för sent att betala med bankgiro.

Du anmäler dig på hogskoleprov.nu. Kostnaden för provet är 450kr

 

Boka även kurs med oss för att nå ditt mål

Med lite mindre än två månader kvar till provet så är det verkligen dags att komma igång nu! Det går att förbättra sig mycket på kort tid, men det blir lättare ju mer tid du har på dig. Så vänta helst inte en dag till med att komma igång!

 

HPAkademins webbkurs innehåller det du behöver!

Diagnos
Du börjar med att göra en diagnos, som du sen får feedback på med en studieplan så att du vet exakt var du ska lägga din tid för att förbättra dig snabbast möjligt.

Matematisk genomgång
I webbkursen finns det sen en matematisk genomgång som är hyperfokuserad på att du ska snabbt lära dig den matten som ger mest värde på högskoleprovet!

Metoder och tips
Det finns även en sektion som vi kallar för HP-skills. Den är fokuserad på att du ska lära dig smarta knep och effektiva metoder för att knäcka koden för hur man hanterar provets alla klurigheter. Tidspress, dåligt fokus, stress på provdagen, hur man hanterar de olika typerna av frågor – Vi har lösningen till alla problem man kan ha till högskoleprovet.

Gamla prov-träning
Slutgiltigt så har vi en HP-simulator där alla gamla prov finns. Samt ytterligare prov som vi själva skapat och sammanställt i samma form som provet är (PDF med 40 balanserade uppgifter). Där kan du simulera provet för att lära dig hantera formatet. Det finns även auto-rättning och lösningar till alla uppgifter (varav 489 lösningar finns i videoformat).

Du får helt enkelt allt du behöver för att förbättra dig snabbast möjligt!

 

Boka din webbkurs nu!