Resultaten är officiella för högskoleprovet hösten 2016

stoke

UHR har lite utav ett sammanbrott men ni kan hitta ert resultat via sidan https://hpresultat.umdc.umu.se istället. Ni kan behöva begära ut ett nytt password för att ta er in där. UPDATE: Nu verkar https://hogskoleprov.nu/ också börjat fungera

Grattis till er som nådde ert mål, till er andra: Ta chansen nu!

Vi på HPAkademin hoppas naturligtvis att det gått fantastiskt bra för alla våra elever och alla som följer vår blogg. MEN!

Om du inte nått ditt mål har du nu den perfekta chansen att faktiskt se till att du sätter ditt mål till våren! Börja plugga redan nu! Misstaget som många gör är att man väntar till någon månad innan provet med att plugga. Det leder dock oftast till att man inte hinner plugga så mycket som man egentligen behövt.

Det allra bästa är att börja plugga redan nu, men inte plugga så många timmar varje vecka! Då kan man anpassa sitt plugg beroende på hur det går, det hinner man inte om man börjar för sent.

Beställ vår webbkurs! 

Köper ni webbkursen och inte förbättrar er så får ni pengarna tillbaka. Boka redan idag!

Vi kommer även att höja priset på coachingen den 5 december. Om ni köpt något från HPAkademin innan det datumet så får ni dock våra gamla priser fram till vårens prov. Passa alltså på att antingen köpa webbkursen eller göra vår gratis telefonkonsultation (ringa 0738414145) innan det så får ni våra gamla priser.

Gamla priser:
KICKSTARTER (5h coaching) 2490:-
HOME RUN (10h coaching) 4490:-
GRAND SLAM (20h coaching, intensivkursen ingår) 8890:-

Nya priser: (från och med 5 december)
KICKSTARTER (5h coaching) 2790:-
HOME RUN (10h coaching) 5290:-
GRAND SLAM (20h coaching, intensivkursen ingår) 9990:-
EPIC (Nytt paket, 40h coaching, intensivkurs och webbkurs ingår) 18990:-

Det finns möjlighet att dela upp kostnaden på coachingpaketen, fråga om det när du ringer 0738414145 för din gratis telefonkonsultation.

4 december är alltså sista dagen med dessa priser så boka redan nu så du inte missar chansen!