Mindre än en vecka kvar till högskoleprovet! Hur laddar man sista tiden?

Om du har vår webbkurs så rekommenderar vi starkt att du inte missar delkursen ”tiden innan högskoleprovet”. Där går vi igenom i detalj saker du kan göra för att mentalt förbereda dig.

Här kommer också några tips i korthet!

Göra en provdag
Om du har möjlighet så är det toppen att ta en dag och göra 5 provpass med samma planering som högskoleprovet. För att träna på den mentala påfrestningen. Du måste dock ha tid att gå igenom proven ordentligt sen också!

Träna huvudräkning
De som enligt vår statistik förbättrat sig mest när de pluggat med oss till högskoleprovet har gjort en sak väldigt mycket: Tränat på huvudräkningen i huvudräkningstränaren!

Gå igenom alla gamla prov och försök lösa de uppgifter som blev fel
Du har ju nån gång haft problem med de uppgifterna. Men har förhoppningsvis lärt dig dem nu. Men man behöver repetera för att det verkligen ska sätta sig! Ta nu och gå igenom alla gamla proven och försök lösa de uppgifterna som blivit fel nån gång!

Plugga inte nya saker dagen innan provet
Du vill göra dig säker i din kunskap. Om du gör helt nya saker så är det mer sannolikt att du blir osäker i dina kunskaper istället. Dagen innan provet vill du på sin höjd träna på sånt som du redan tränat på en hel del. Förbered också din väska och allt sånt!

Gå in och gör delkursen tiden innan provet!

 

HPAkademins live-facit på provdagen

Vi gör ju vårt egna facit som vi släpper redan under dagen på högskoleprovsdagen! Kom in på kvällen och jämför ditt kontrollpapper mot det!

Kolla in HPAkademins live facit!

 

Webbkurs en vecka med HPAkademin

Vi har väldigt nyligen återlanserat att man kan köpa en veckas webbkurs! För bara 695kr så kan du satsa riktigt hårt sista tiden!

Köp en veckas webbkursen här

 

Lycka till på provet nu allihop!