Idag är sista dagen att anmäla sig till högskoleprovet hösten 2015

keep-calm-it-s-your-last-chance-1

 

Anmälningen till högskoleprovet 2015 stänger idag! 

Idag, 15e september, stänger högskoleprovet för anmälan. Så in med dig och anmäl dig så att du kan komma in på din drömutbildning!

 

Så här gör du:

Du går in på https://www.hogskoleprov.nu/ och skapar ett konto. Du loggar sedan in och klickar på fliken “Anmälan” och väljer Provanordnare och provort. Om du är dyslektiker eller synskadad väljer du rätt val för det. Sedan väljer du betalningssätt och genomför betalningen. Du är nu anmäld och har tagit första steget mot en universitetsutbildning!

 

Ta en kurs för att förbättra dina chanser på högskoleprovet!

Nästa steg är att anmäla dig till en kurs för högskoleprovet med HPAkademin! Det gör du på www.hpakademin.seVi har intensivkurser för högskoleprovet i Göteborg, Västerås, Malmö, Stockholm,  Linköping, Uppsala och Umeå. Intensivkursen kostar 1095:- och du får förutom själva kurstillfället även en diagnos som säkerställer att du pluggar på rätt saker och en massa övningsuppgifter som du kan träna på.

 

Johan Ström är VD för HPAkademin, förberedelsekurser för högskoleprovet. Han har hjälpt över 250 elever plugga till högskoleprovet. En kurs inför högskoleprovet kostar 1295:- med HPAkademin och går i 7 olika städer i Sverige: Uppsala, Västerås, Linköping, Umeå, Stockholm, Göteborg och Malmö.