HPAkademins kurs för högskoleprovet Västerås!

Högskoleprovet Västerås

högskoleprovet västerås

högskoleprovet västerås

 

Stort tack till alla deltagare i HPAkademins kurs för högskoleprovet Västerås! Vår HP-expert i Västerås Daniel Vatn hälsar att han hade otroligt kul och att det var ett härligt gäng!

Vi höll denna gången kursen i Thoren Business Schools fräscha lokaler.

Deltagarna i vår kurs för högskoleprovet höll uppe energin mycket bra enligt Daniel.

– Det är en intensiv kurs så jag är mycket glad att eleverna kunde hålla fokus uppe och ta till sig informationen på ett bra sätt! Vi ska nu sätta Västerås på kartan för höga resultat på högskoleprovet! Säger Daniel.

Daniel finns tillgänglig som coach för de personer som vill förbättra sina resultat på högskoleprovet via personlig coaching i Västerås.

Tidigare har det inte funnit så många möjligheter att studera på plats för högskoleprovet Västerås för att förbättra sitt resultat. Men med HPAkademins intåg så har de möjligheterna ökat dramatiskt.

Daniel är en mycket kompetent lärare för högskoleprovet och han har faktiskt satt ett av Sveriges bästa resultat. Säger HPAkademins VD Johan Ström.

Det är inte lika vanligt med personer som sätter 2,0 på högskoleprovet i Västerås eftersom det är en mindre ort. Vi är mycket glada att vi lyckas snappa upp Daniel så att han kan föra oss framåt i Västerås. Högskoleprovet är ju en mycket viktig del av utbildningssystemet och man kan använda det till stor fördel för att komma in på sin drömutbildning.

Om du vill boka intensivkurs i Västerås så gå till https://hpakademin.se/intensivkurs/ och se när nästa tillfälle är.

 

HPAkademin är Sveriges främsta anordnare av kurser och coaching för högskoleprovet. Våra privatlärare har alla fått 2,0 och vi har hjälpt hundratals personer att förbättra sitt resultat på högskoleprovet och komma in på sin drömutbildning. Om du är intresserad av en förändring i ditt liv och vill studera vidare men inte är säker på att du har betygen för att komma in på det du vill studera – kontakta oss så hjälper vi dig! Du når oss via telefon, ringa eller smsa, 0738 41 41 45 eller maila info@hpakademin.se. HPAkademin har Intensivkurser, Personlig Coaching och Webbkurs för högskoleprovet västerås