Högskoleprovet resultat våren 2017

Högskoleprovet resultat show me

Resultatet för högskoleprovet är nu ute!

Du hittar det genom att gå till https://hogskoleprov.nu/ och klicka på fliken provresultat.

 

Grattis till er som nådde ert mål! Till dig som inte gjorde det: Ta chansen nu!

Vi på HPAkademin hoppas naturligtvis att det gått fantastiskt bra för alla våra elever och alla som följer vår blogg. MEN!

Om du inte nått ditt mål har du nu den perfekta chansen att faktiskt se till att du sätter ditt mål till våren! Börja plugga redan nu! Misstaget som många gör är att man väntar till någon månad innan provet med att plugga. Det leder dock oftast till att man inte hinner plugga så mycket som man egentligen behövt.

Det allra bästa är att börja plugga redan nu, men inte plugga så många timmar varje vecka! Då kan man anpassa sitt plugg beroende på hur det går, det hinner man inte om man börjar för sent.

 

Rekommenderat: Köp HPAkademins webbkurs nu idag!

Vår webbkurs är där vi samlar all den gemensamma kunskapen vi har hos våra coacher som alla fått 2,0. Det är den perfekta kompanjonen för att nå målet till höstens prov.

1995:- kostar den och vi garanterar att du förbättrar dig, annars får du pengarna tillbaka!

Coachning om du vill ha individuell hjälp

Var absolut inte allt för ledsen om det inte gick så bra på detta provet trots att du ändå pluggat! Högskoleprovet är en mycket speciell situation och kan vara en riktigt utmaning för personer som inte naturligt gillar den typen av prov med hög tidspress.

Att satsa ordentligt med en coach från HPAkademin underlättar då väldigt mycket. Din coach kan då se vilka speciella detaljer som du behöver göra annorlunda för att kunna hantera högskoleprovet bättre och nå ditt mål. Det kan för många också vara ett väldigt skönt stöd att få kontinuerlig motivation av en coach.

Priserna för coachning är:
KICKSTARTER (5h coaching) 2790:-
HOME RUN (10h coaching) 5290:-
GRAND SLAM (20h coaching, intensivkursen ingår) 9990:-
EPIC (Nytt paket, 40h coaching, intensivkurs och webbkurs ingår) 18990:-

Det finns möjlighet att dela upp kostnaden på coachingpaketen, fråga om det när du ringer 0738414145 för din gratis telefonkonsultation.

Bokar du coachning tillsammans med webbkursen få du även en coachtimme på köpet!

Läs mer om coachning här