Högskoleprovet anmälan stänger 1 september!

 

högskoleprovet anmälan

Högskoleprovet anmälan stänger 1 september

Så anmäl dig så snart som möjligt om du vill ta högskoleprovet nu i höst 2017.

Så här anmäler du dig till högskoleprovet

Högskoleprovet anmälan görs på: https://www.hogskoleprov.nu/ där du går in och skapar ditt konto. Efter att du skapat kontot och loggat in så öppnar du fliken ”Anmälan” och väljer Provanordnare och Provort. Om du är dyslektiker eller synskadad så se till att klicka i valet för det. Du väljer därefter betalningssätt och fullföljer betalningen. Din högskoleprovet anmälan är nu gjord och du har tagit första steget mot att uppfylla dina drömmar!

Förbättra dina chanser med HPAkademins kurser!

Nästa steg för att se till att du klarar högskoleprovet är att anmäla dig till en av HPAkademins kurser!

Webbkurs

Med webbkursen kan du sitta och plugga på i din egna takt. Webbkursen ger dig exakt allt du behöver för att nå ditt mål och på ett väldigt kostnadseffektivt sätt. Exempelvis finns lösningar till alla gamla högskoleprov. Funkar bra för dig som inte vill spendera så mycket och vill ta mycket eget ansvar för dina högskoleprovsstudier. Funkar mycket bra att kombinera webbkursen med coachning!

Webbkursen hittar du här

 

Coachning

Om du vill ha ännu mer individuell hjälp så passar HPAkademins coachning bra för dig! Du får då en privatlärare som fått 2,0 som hjälper dig steg för steg igenom HPAkademins studieupplägg. Du slipper ta egna beslut om dina studier och får detaljerad hjälp med det du har problem med. Coacher finns på plats i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. För andra städer så har vi onlinecoachning som funkar minst lika bra som coachning på plats. Just nu har vi väntelista på vår coachning så kontakta oss så snart som möjligt för att bli uppskriven på den!

Coachningspaketen hittar du här

 

Intensivkurs

Om du hellre vill ha en intensiv start och mest vill träffa en lärare för att gå igenom det viktigaste så har vi intensivkurser i de flesta städer i Sverige. Du får då vara i ett klassrum tillsammans med andra elever i 8 timmar (en dag eller två kvällar). En lärare går där igenom allt du behöver för att nå ditt mål. Därefter kan du plugga på egen hand på koncepten du fått lära dig där. Intensivkursen finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Lund och Umeå

Intensivkurserna hittar du här