Sveriges sannolikt bästa coacher för högskoleprovet

En personlig coach från HPAkademin är det smartaste, snabbaste och säkraste sättet att nå ditt mål. Våra coacher är några av de absolut största experterna på Högskoleprovet.

Köp coachpaket

Så fungerar personlig coachning för högskoleprovet

En PT för ditt HP. HPAkademins coachning är för dig som vill ha individuell undervisning och de absolut bästa förutsättningarna att nå ditt mål.

Våra privatlärare är några av de som är bäst i Sverige på högskoleprovet och hjälper dig att förstå alla koncept, metoder och uppgifter för att du snabbt ska nå det resultatet du behöver. Anmäl dig idag för att bemästra högskoleprovet!

Coachningen körs online via videosamtal och digital whiteboard över hela Sverige — på de dagar och tider som passar dig. Vi utvecklar vår coachning tillsammans med Allakando, som är störst i Sverige på personlig studiecoachning.

Kontakta oss på 020-012 54 68 eller info@hpakademin.se för gratis konsultation kring precis hur vi kan hjälpa dig att nå din drömutbildning!

KÖP COACHPAKET

Kostnadsfri konsultation

Maila info@hpakademin.se, ring 020-012 54 68 eller fyll i ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Under din kostnadsfria konsultation berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig, så att du får precis rätt upplägg för att nå din drömutbildning.

Några av Sveriges bästa coacher med 2,00

Visste du att hälften av alla de de 15 personer som har fått flest 2,00 i Sverige är en del av HPAkademn? Se topplistan här

HPAkademins coacher är något alldeles extra. De har själva fått 2,00 och har genomgått HPAkademins kvalitetstestning — de är absoluta experter på att lära ut de strategier som krävs för att du ska nå ditt mål.

Skräddarsydd och unik coachprocess

Första steget i coachningen är HPAkademins HP-diagnos. Utifrån den skapar din coach den mest optimala studieplanen, skräddarsydd för just dig. Sedan går ni igenom HPAkademins alla smartaste metoder och tränar på att använda dem.

Du har samma expertcoach genom hela utbildningen och får kontinuerligt stöd med det som just du behöver för att nå ditt drömresultat!

Varje timme används effektivt

Mellan coachpassen får du träna hemma på att använda metoderna på högskoleprovsuppgifter. På coachpassen får du sedan hjälp med de uppgifter och koncept som du behöver fokusera på för att höja dig mest. På så sätt blir passen väldigt effektiva och du får maximal nytta av varje coachtimme!

Våra absolut smartaste metoder

Vi har analyserat högskoleprovet i tusentals timmar och har knäckt koden för hur du på det mest effektiva sättet löser varje moment. Din personliga coach märker vilka uppgifter som du behöver fokusera på och hjälper dig att förstå hur du löser dem på smartaste sätt.

Personlig studieplan

Din coach analyserar hela tiden din utveckling och ger handledning om vad du ska fokusera på för att vara som mest effektiv. I slutet på varje coachpass diskuterar ni vad nästa steg är och vad du ska göra tills nästa coachpass för att maximera inlärningen på bästa och snabbaste sätt.

Vi har allt material du behöver

Allt du behöver inför högskoleprovet på ett ställe. Vårt smarta system och verktyg säkerställer att du alltid har det du behöver för att träna och utvecklas. Du behöver inget material för coachningen utöver det du får av oss.

Kombinera med webbkursen

Det är väldigt smart och kostnadseffektivt att kombinera coachningen med vår webbkurs. Då kan du studera individuellt med den och ni kan lägga coachtimmarna på att fördjupa din kunskap.

 

Coachningspaket

Kickstart Coachningspaket

3690:-

5 timmar undervisning

Passar som start på studierna eller komplement till webbkursen

KÖP PAKET

Home run Coachningspaket

6990:-

10 timmar undervisning

Passar om man vill få en bra start och en del ytterligare uppföljning

KÖP PAKET

Grand Slam Coachningspaket

12990:-

20 timmar undervisning

Passar om man vill satsa hårt och få rätt mycket stöd

OBS: Välj om du vill ha med webbkursen! Du kan byta ut två coachtimmar mot webbkursen!

KÖP PAKET

Epic Coachningspaket

24990:-

40 timmar undervisning

Passar om man vill vara säker på att få all hjälp man behöver

OBS: Välj om du vill ha med webbkursen! Du kan byta ut två coachtimmar mot webbkursen!

KÖP PAKET

Ytterligare information om personlig coachning finns på vår sida vanliga frågor