Antagningsbeskedet för höstterminen 2020 har kommit!

Om du inte kom in så var inte allt för ledsen. Du har ju nu chansen att plugga med hjälp av HPAkademins webbkurs och verkligen sätta målet till höstens prov! =)

Men vi håller tummarna för att du kom in redan nu! Du får ett mail från antagning.se som säger att du ska logga in där och se ditt antagningsbesked. Var inte orolig om du inte fått ditt mail ännu, alla mail skickas inte ut på samma gång. Du kan läsa mer om antagningsbeskedsprocessen på denna sida på antagning.se.

Du loggar in här på antagning.se för att se antagningsbeskedet.

Höstens högskoleprovet kommer att hållas!
Vårens högskoleprov ställdes ju in pga Corona. Detta var pga att smittspridningen var maximal under just den perioden och att saker förändrades så snabbt att UHR inte hade möjlighet att anpassa sig (ha fler men mindre lokaler etc). Till höstens prov har UHR kunnat planera för att hantera situationen även om det skulle komma en andra våg av Corona. Efter att ha pratat med UHR om detta är vi därför väldigt säkra på att höstens högskoleprov kommer att hållas. Det är även så att när man köper HPAkademins webbkurs så köper man den tills när nästa högskoleprov hålls, alltså får man behålla sin webbkurs längre om högskoleprovet av någon anledning ställs in. Det är alltså aldrig någon risk att köpa HPAkademins webbkurs.
Ny ORD-tränare i webbkursen!
Vi har även skapat en ny funktion för att träna svåra ORD: Flashcards! Den är utvecklad enligt det forskare säger är det optimala sättet att träna svåra ord: Genom ”recall” och ”spaced repetition” metodikerna. Den innehåller ca 10 000 ord och de är prioriterade så att du lär dig de viktigaste orden först, man behöver alltså inte gå igenom alla orden för att få värde av att träna med den.
Du kan se vår videogenomgång för hur våra flashcards fungerar på Youtube här:

HPAkademins webbkurs innehåller det du behöver!
Vi har skapat HPAkademins webbkurs så att man ska plugga riktigt optimalt!

Klicka på rubrikerna för att komma till en YouTube-video som visar vad det innebär.

Diagnos
Du börjar med att göra en diagnos, som du sen får feedback på med en studieplan så att du vet exakt var du ska lägga din tid för att förbättra dig snabbast möjligt.

Matematisk genomgång
I webbkursen finns det sen en matematisk genomgång som är hyperfokuserad på att du ska snabbt lära dig den matten som ger mest värde på högskoleprovet!

Metoder och tips
Det finns även en sektion som vi kallar för HP-skills. Den är fokuserad på att du ska lära dig smarta knep och effektiva metoder för att knäcka koden för hur man hanterar provets alla klurigheter. Tidspress, dåligt fokus, stress på provdagen, hur man hanterar de olika typerna av frågor – Vi har lösningen till alla problem man kan ha till högskoleprovet.

Gamla prov-träning
Slutgiltigt så har vi en HP-simulator där alla gamla prov finns. Samt ytterligare prov som vi själva skapat och sammanställt i samma form som provet är (PDF med 40 balanserade uppgifter). Där kan du simulera provet för att lära dig hantera formatet. Det finns även auto-rättning och förklaringar till alla uppgifter.

Över 1600 videoförklaringar till högskoleprovsuppgifter
Väldigt många av förklaringarna finns även i videoformat. Detta gäller framförallt för kvantuppgifterna. Vi har videoförklaringar till alla kvantuppgifterna sedan 2011!
Du får helt enkelt allt du behöver för att förbättra dig snabbast möjligt!
Vi har skapat en svåra ORD tränings funktion som bygger på att man tränar sitt ”recall” och använder ”spaced repetition” d.v.s. att man repeterar orden i precis det perfekta intervallet för att maximera inlärningen. Det finns ca 10 000 ord och de är prioriterade så du lär dig det viktigaste först!
Om du köper webbkursen nu på direkten så får du också tillgång till den så länge som möjligt! Du har tillgång till webbkursen fram tills provet oavsett om du köper den nu eller om några månader. Så köp nu för att maximera tiden du kan plugga med webbkursen!