Anmälningen till högskoleprovet våren 2016 är öppen!

the time is now - motivational reminder on a green sticky note

 

Anmäl dig innan det är för sent!

Nu har du äntligen möjlighet att anmäla dig till vårens högskoleprov. Anmälningen till högskoleprovet har öppnat och stänger 15 februari, men se till att anmäla dig nu på direkten!

Så här anmäler du dig till högskoleprovet

Du går in på https://www.hogskoleprov.nu/ och skapar ett konto. När du skapat kontot och loggat in så går du in på fliken ”Anmälan” och väljer Provanordnare och provort. Om du är dyslektiker eller synskadad så glöm inte att klicka i rätt val för det. Sedan väljer du hur du vill betala och betalar. Du är nu anmäld och har tagit första steget mot att uppfylla dina drömmar!

En kurs med HPAkademin ökar dina chanser!

Nästa steg är för att se till att du klarar högskoleprovet är att anmäla dig till en intensivkurs eller coachning för högskoleprovet med HPAkademin! Det gör du på www.hpakademin.se. Vi har intensivkurser för högskoleprovet i Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping, Stockholm, Uppsala och Umeå. Coachning på plats finns i Malmö, Stockholm och Uppsala (Coachning online finns dock i hela landet) Intensivkursen kostar 1095:- och coaching kostar mellan 444:- och 498:- per timme. 

Johan Ström är grundare och VD för HPAkademin, förberedelsekurser för högskoleprovet. Han har hjälpt över 350 elever plugga inför högskoleprovet. Alla coacher har 2,0. En kurs för högskoleprovet kostar 1295:- med HPAkademin och går inför vårens prov i 7 olika städer i Sverige: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping och Umeå.