Anmälningen till högskoleprovet hösten 2015 är öppen!

3240789_2048_1151

Anmäl dig nu direkt!

Nu är det dags att anmäla sig till höstens högskoleprov. Anmälningen till högskoleprovet har öppnat och stänger 15 september, men se till att anmäla dig nu direkt!

 

Så här gör du

Du går in på https://www.hogskoleprov.nu/ och väljer att skapa ett konto. När du gjort det och loggat in så klickar du på fliken ”Anmälan” och väljer Provanordnare och provort. Om du är dyslektiker eller synskadad klickar du i rätt val för det. Sedan väljer du hur du vill betala och genomför betalningen. Du är nu anmäld och har tagit första steget mot att uppfylla dina drömmar!

 

Ta en kurs för att maximera dina chanser!

Nästa steg är naturligtvis att anmäla dig till en intensivkurs eller coachning / läxhjälp för högskoleprovet med HPAkademin! Det gör du på www.hpakademin.se. Vi har intensivkurser för högskoleprovet i Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping, Stockholm, Uppsala och Umeå. Intensivkursen kostar 1095:- och coaching kostar mellan 444:- och 498:- per timme. Ännu billigare om du kvalificerar dig för läxhjälp (du går i gymnasiet)

 

Johan Ström är grundare och VD för HPAkademin, förberedelsekurser för högskoleprovet. Han har hjälpt över 250 elever plugga inför högskoleprovet. En kurs för högskoleprovet kostar 1295:- med HPAkademin och går i dagsläget i 7 olika städer i Sverige: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping och Umeå.