Anmälan till högskoleprovet stänger imorgon. Öppna platserna för alla om de inte fylls!

Det finns fortfarande platser kvar till högskoleprovet på de flesta orterna i Sverige. Anmälningen stänger dock 1 oktober 24:00 så se till att gå in och anmäla dig nu om du inte redan gjort det.

Det är nu ingen kö eller väntetid. Har man inget giltigt högskoleprovsreulstat så går man bara in på www.hogskoleprov.nu och anmäler sig som vanligt.

Vi har skickat en uppmaning till UHR och Peter Honeth att öppna anmälningen för alla om platserna inte fylls imorgon. Det är inte mer än rättvist att man fyller upp alla platser som finns till högskoleprovet.

 

Boka även HPAkademins webbkurs och kom igång med den! Vi har fortfarande superrabatt så att du kan köpa tillgång till webbkursen till höstens prov för 995kr, eller ända till vårens prov, för samma kostnad som det annars skulle kostat att köpa den till höstens prov.

Webbkursen till höstprovet: 995kr (ordinarie pris 1595)

Webbkursen till vårprovet 2021: 1395kr (ordinarie pris 2995kr) Denna rabatten går ut 4 oktober och ersätts av en sämre rabatt.

Läs mer om webbkursen

 

Toppbetyg på kurserna
Webbkursen är otroligt uppskattad och har fått förträffliga betyg av våra användare. 5/5 på både google reviews och facebook reviews.

”Jag har gått HPakademins intensivkurs, webbkursen och fått coachning. Tummen upp för kurserna! Professionella, välstrukturerade och metodiska på ett sätt som gör att jag blivit bättre på Högskoleprovet.”
-Tobias

Läs fler av våra recensioner på google reviews eller på facebook reviews

 

Boka din kurs idag!

Ja nu bokar vi webbkursen!