Anmälan högskoleprovet stänger idag! (15 feb)

1 anmälningen stänger till hp

Högskoleprovet anmälan stänger idag! In och anmäl dig ASAP!

Gogogo! 

Du anmäler dig så här till högskoleprovet

Du går in på https://www.hogskoleprov.nu/  och skapar ett konto, loggar in, går till fliken ”anmälan”, väljer provordnare och provort, väljer rätt val vid dyslexi och synskada, väljer betalningssättet med kort och fullföljer betalningen.

Jätteviktigt att du betalar med kort!! Annars hinner inte betalningen komma in till UHR! 

Vi på HPAkademin hjälper dig att plugga till provet!

Vi har flera typer av kurser som du kan kombinera för att nå dina mål på bästa sätt!

Webbkurs

Med webbkursen sitter du hemma (eller på bibliotek/cafe) och pluggar den takten du själv vill.

Webbkursen hittar du här

Coachning

HPAkademins coachning är jättebra om du vill ha mycket individuell hjälp. Du får då en privatlärare som fått 2,0 som hjälper dig steg för steg igenom HPAkademins studieupplägg. Du slipper oroa dig för att du pluggar rätt och får detaljerad hjälp med det du har problem med. Coacher finns sedan länge på plats i Stockholm, Uppsala, Västerås och Malmö. Nytt nu att vi även har coacher i Göteborg! För andra städer så har vi onlinecoachning som funkar lika bra som coachning på plats.

Coachningspaketen hittar du här

Intensivkurs

Intensivkursen ger en mycket bra start och du får då en lärare som går igenom våra viktigaste metodiker i ett klassrum där det även är andra elever. Kursen är 8 timmar (en dag eller två kvällar) och är helt fullsmäckad med smarta tips. Därefter kan du plugga på egen hand på koncepten du fått lära dig där. Intensivkursen finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping och Umeå.

Nästa kurs är i Stockholm 18 feb! Anmäl dig nu på direkten!

Intensivkurserna hittar du här.

In och anmäl dig nu nu nu!