Fields marked with an * are required

Vill du veta mer om hur det funkar?
Fyll i ditt tel.nummer så ringer vi dig!

HPAkademin gör smarta kurser för högskoleprovet

Vi hjälper dig att komma in på din drömutbildning

Registrera dig gratis! Facit Högskoleprovet höst 2017

– Hej! Jag heter Johan Ström och är VD för HPAkademin. Vi hjälper dig att komma in på din drömutbildning via högskoleprovet med hjälp av våra smarta kurser.

Johan Ström HPAkademins VD
Fields marked with an * are required

Vill du veta mer om hur det funkar?
Fyll i ditt tel.nummer så ringer vi dig!

98%

Av våra studenter rekommenderar HPAkademin till sina vänner

95%

Av HPAkademins elever har förbättrat sitt resultat markant

100%

Av våra lärare har fått 2.0 som resultat på högskoleprovet

HPAkademin i media

webbkurs för högskoleprovet

Webbkurs

I HPAkademins webbkurs har vi samlat all kunskap som HPAkademins högskoleprovsexperter har utvecklat. Alla tips, strategier och smarta lösningstekniker finns här i ett lättförståeligt format. Eftersom kursen är helt online så kan du nå allt material hur du vill, var som helst, när som helst.

Läs mer om webbkursen
Intensivkurser för högskoleprovet

Intensivkurs

Vår åtta timmars klassrumskurs ger dig optimala förutsättningar. Våra erfarna lärare går igenom alla delar av högskoleprovet som gör dig redo att höja ditt resultat på nolltid.

Läs mer om intensivkursen
Personlig undervisning för högskoleprovet

Personlig coachning

En PT för ditt HP. För dig som vill ha individuell undervisning. Våra privatlärare hjälper dig att förstå alla koncept, metoder och uppgifter för att du snabbt ska nå det resultatet du behöver.

Läs mer om coaching

HPAkademin hjälper dig att höja ditt resultat på högskoleprovet

Rektor JENSEN gymnasium Linköping

– Samarbetet mellan oss och HPAkademin har varit väldigt framgångsrikt. Intensivkursen håller hög kvalité och det är roligt att utöver vår förstklassiga ordinarie undervisning även kunna erbjuda våra elever en extra fördel på högskoleprovet

Jessica Mozakka, Rektor JENSEN Gymnasium, Linköping

Rektor JENSEN Gymnasium Södra, Stockholm

- JENSEN Education i Stockholm har haft ett återkommande samarbete med HPAkademin sedan våren 2015 och det har fungerat utmärkt. Ett stort antal JENSEN elever har sedan dess gått deras intensivkurs som ordnats här i JENSENS lokaler och eleverna har varit mycket nöjda med kursen

Jonatan Laurent, Rektor JENSEN Gymnasium, Stockholm

Privat undervisning för högskoleprovet hos HPAkademin

- Tack för en grym utbildning! Coachen gjorde mig sjukt taggad och jag fick riktigt bra hjälp med kickstarten. Jag gick från 1.05 till 1.35 på typ en månad.

Niklas Engberg, Stockholm

Personlig coach som hjälper dig att studera inför högskoleprovet

– Jag är jättenöjd med HPAkademins intensivkurs. Jag förbättrade mig från 1,0 senaste provet till 1,55 på bara en månad och kom in på min önskade utbildning!

Juli Arvidsson, Uppsala

HPAkademin har intensivkurser för högskoleprovet

- Tack så mycket HPAkademin! Jag tog kursen med HPAkademin i Umeå i höstas och gick från att ha legat på 1,20-1,25 flera prov i rad till att få 1,75 - och är nu inne på psykologprogrammet!

Maria Johansson, Umeå

Privat undervisning för högskoleprovet hos HPAkademin

- Coachingen med HPAkademin gjorde verkligen skillnad och nu är jag på väg att bli läkare! Jag har drömt länge om att bli läkare och gjort HP hur många gånger som helst. Jag tog ett 20 timmars coachingpaket som vi körde online och det blev så mycket lättare att plugga kontinuerligt när jag fick regelbundet stöd! Till slut fick jag 1,8.

Erik Linden, Linköping

Plugga var du vill

HPAkademin har intensivkurser för högskoleprovet

Intensivkurs för högskoleprovet hålls på följande orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Umeå och Västerås.

Vi erbjuder även personlig undervisning var du än befinner dig. Våra handledare finns på plats i dom största städerna och vi finns alltid tillgängliga via personlig live-streamning.

Våra kurser
error: Alert: Content is protected !!